Aktualne novice. Zmeraj na dosegu!

Ostanite na tekočem z dogodki in trendi v svetu tehnologije. Obiščite našo spletno stran za novice o naših izdelkih in prihajajočih dogodkih. Kot tehnološko podjetje si prizadevamo, da vam ponudimo najbolj inovativno in napredno tehnologijo, in želimo, da ste del tega. Bodite prvi, ki izve za našo najnovejšo programsko opremo ali prihajajočo predstavitev izdelka. Redno obiskujte našo spletno stran in ostanite v stiku z nami, da boste vedno korak pred drugimi.

Kako priti do popolnega IT partnerja (v enem dnevu?)*

Prva B2B platforma za digitalno mreženje, kjer vas na enem mestu vodimo skozi vse korake do za vas idealne IT rešitve in izvajalca.

Tehnologija (lahko) pospešuje rast poslovanja

Razvoj novih digitalnih tehnologij od podjetij zahteva številne hitre spremembe. Za podjetja, ki ne želijo capljati nekje zadaj, sta nujni učinkovita strategija in izvedba digitalizacije poslovanja. Ključen cilj vseh, ki (so)usmerjate svoja podjetja je, da poleg vsebine skrbite za učinkovitost poslovnih procesov. Poslovni procesi navzven in navznoter pa morajo temeljiti na dobrih tehnoloških platformah. Ne samo to - te platforme morajo biti ustrezno uporabljane in vpete v poslovno okolje. Za to so seveda potrebna posebna znanja in izkušnje.

Bizmatch.pro je IT marketplace

Vi ste nedvomno strokovnjaki na svojem področju, mi pa smo strokovnjaki za digitalizacijo. Zanesljivo vas vodimo skozi nabavni lijak in vedno najdemo najboljšega IT partnerja za vas. Z našo pomočjo boste:

• hitro in pravilno definirali svoje prave potrebe,

• enostavno pridobili samo resnično relevantne ponudbe, popolnoma prilagojene vašim zahtevam,

• sprejeli pametno odločitev za nakup,

• nakupni proces pa bo zato krajši, stroškovno učinkovit in manj tvegan.

 

Bizmatch.pro je prva B2B platforma za digitalno mreženje, kjer vas na enem mestu vodimo skozi vse korake do za vas idealne IT rešitve in izvajalca.

 

Proces je podoben vsakdanjemu nakupu IT rešitev, vendar...

.... ni čisto tako. V ozadju nastaja večja baza vseh sodelujočih v IT poslu. Sedaj smo osredotočeni na nekaj področij, ki pa se vse bolj širijo. Razvijamo način čim boljšega "matchinga" med kupci in izvajalci. Vsak izvajalec ni primeren vsakemu kupcu in obratno. Proces je tak:

  1. Oddaja povpraševanja

  2. Seznam rešitev in storitev

  3. Posredovanje TOP 3 ponudb

  4. Zaključek posla

Nič posebnega, boste rekli. Je pa res, da se vam včasih hitro zatakne, ko morate pripraviti res dobro povpraševanje (tukaj vam pomagamo), ko začnete iskati res prave rešitve in produkte (preizkusite našo obstoječo bazo) in nenazadnje, ko izbirate res primerne izvajalce, ki bodo poskrbeli za implementacijo teh rešitev v vaše poslovno okolje. Ugotovili ste, matching je naš core business.

Začeli smo

Bizmatch.pro je s portalom na začetku (končni cilj platforme je, da bo s pomočjo AI sama ponudila prave izvajalce), vendar naj vas s tem ne zavedem. Procese izpeljemo od začetka do tja, kamor želite priti skupaj z nami. V ozadju je še vedno precej ročnega dela, res pa je, da postopoma avtomatiziramo posamezne procese. Pomagamo lahko na vseh IT področjih, trenutno s poudarkom na rešitvah iz ERP, CRM, DMS, BI, AI, FM in (multicountry) e-commerce.

*

In res je, tudi v enem dnevu se na kakšnem področju da priti do ustreznega izvajalca, še bolj pomembno pa je to, da vam lahko pomagamo učinkovito skrajšati čas, potreben do sklenitve nabavne pogodbe. Tudi z zmanjševanjem tveganj ob tem.

Tako. Bizmatch.pro je na voljo. V ozadju skrbimo za njegov razvoj in polnjenje baze. In predvsem, da vam pomagamo pri novih IT projektih. Poskusite rešiti vaš naslednji IT izziv na nov način.

Tomaž

P.S. Širimo tudi poslovno mrežo Bizmatch.pro. Izvajalci, implementatorji, IT podjetja, vabljeni.