Ustvarjen za uspeh
Zgradite pametnejšo organizacijo s platformo za usposabljanje Talent LMS

Korporativno izobraževanje nove generacije

TalentLMS omogoča usposabljanje za vaše zaposlene, za vaše partnerje in stranke na enak način preko celotne organizacije. Ne glede na to, ali nameravate izvajati en  ali vse načine korporativnega usposabljanja, boste z našo izbiro najhitreje na cilju.

 

Usposabljanje novih zaposlenih

Prvi vtis šteje! Odkrijte, kako enostavno je sprejeti nove zaposlene in jih hitreje pripraviti na delo s TalentLMS.


Usposabljanje o skladnosti

Ali želite, da so zakoni in pravilniki, ki jih predpisuje vlada ali podjetje, v ospredju pozornosti zaposlenih? TalentLMS vam lahko pomaga doseči uspeh pri usposabljanju za skladnost.

Usposabljanje podpornih ekip

Ker ima stranka vedno prav, mora biti vaša ekipa za podporo vedno ustrezno pripravljena. 

Usposabljanje strank

Izobražena stranka je bolj zadovoljna stranka. TalentLMS vam lahko pomaga ustvariti in upravljati program usposabljanja za stranke.

Partnersko usposabljanje

Usposabljanje zaposlenih, partnerjev in strank se zdi obsežna naloga. TalentLMS vam omogoča doseči uspeh pri razširjenem usposabljanju v podjetju.

Stalno usposabljanje zaposlenih

Vaša kadrovska in marketinška ekipa se vseskozi ukvarja s tem, kako dvigniti znanje znotraj organizacije. TalentLMS je orodje za njih.

Znižajte stroške usposabljanj
 
Avtomatizacija usposabljanj
prihranite na stroških
 

Gradnja, urejanje, prilagajanje in razširjanje

Enostavno ustvarjanje tečajev - z vlečenjem in spuščanjem lahko v tečaj dodate vse vrste medijev, kot so videoposnetki, predstavitve in dokumenti. Izdelajte tečaje od začetka ali ponovno uporabite že ustvarjeno vsebino. Naložite datoteke SCORM, xAPI ali cmi5 za še večjo interaktivnost.

Slušatelji naj bodo na pravi poti - Nastavite podrobne učne poti in pravila za dokončanje, ki bodo usmerjala rast učencev. Sorodne tečaje razvrstite v kategorije, da bodo učenci zlahka našli, kar iščejo.

Oblikujte vsako podrobnost - dodajte svoj logotip in barve blagovne znamke ter usmerite račun TalentLMS na domeno svojega podjetja. Dodatno ga lahko prilagodite s prilagojenimi jeziki HTML, CSS in Javascript.

Dostavite - Udeležence ohranite v stiku, ko se ne morete srečati osebno. Enostavno gostite videokonference, puščajte povratne informacije, začenjajte razprave, pošiljajte sporočila in še več.

Širite - Ustvarite neomejeno število podračunov, ki ustrezajo strukturi vaše organizacije, in jih upravljajte z enega mesta. Prilagodite vsak podračun, da bo prilagojen različnim ekipam, oddelkom in občinstvom.